Prelevarea de sange ombilical

"Dăruiţi viaţa copilului dumneavoastră de două ori!"

 

Momentul naşterii este ocazia unică în viata pentru pregatirea autotransplantului din sangele placentar, un deseu care in mod obisnuit se elimina impreuna cu placenta si se incinereaza dar care contine celule pluripotente embrionare - celulele stem. Aceste celule pot fi folosite ca transplant in cazul unor boli grave pe care copilul le poate avea in viitor. Serviciile companiei noastre constau in recoltarea, prelucrarea si păstrarea acestor celule pentru a fi disponibile atunci când situatţa o va cere. Perioada de păstrare este practic de-a lungul întregii vieţi.

 

Pregătirea autotransplantului din sângele placentar nu este o manopera simplă şi există posibilitatea ca nou născutul să nu aibă niciodată nevoie de el. Cu toate acestea, celulele stem din sângele ombilical sunt un dar de neînlocuit pentru copilul nou născut. De aceea, noi vă oferim posibilitatea pregătirii transplantului care îl va însoţi toată viata şi în momentul critic i-o poate salva.

 

În aceste pagini puteţi afla mai multe despre celulele stem (embrionare), prelevarea sângelui ombilical, pregătirea autotransplantului, folosirea acestuia precum şi despre posibilitatea de a pregăti un asemenea transplant pentru viitorul dumneavoastră copil.

 

Sursa: http://www.cordbloodcenter.com/