Jurnale

Cheia succesului

Cheia succesului, in orice actiune, este perseverenta.

 

Ai reusit ?

Continua !

Nu ai reusit ?

Continua !

Barbatii mai in varsta au probabilitate mai mare sa aiba copii autisti

Florentin Scaletchi, trimis in fata instantei

Florentin Scaletchi, trimis in fata instantei - Seful Organizatiei pentru Apararea Drepturilor Omului (OADO), Florentin Scaletchi, a fost deferit justitiei de catre procurorii anticoruptie, sub acuzatiile de luare de mita, trafic de influenta, fals intelectual si inselaciune.

Invinuitii din dosarul "Mucea" si-au dat intalnire la Parchet

Invinuitii din dosarul "Mucea" si-au dat intalnire la Parchet - Procurorii Parchetului instantei supreme continua la foc automat audierile in cazul privatizarilor frauduloase in care sunt implicati atat oficiali romani din cadrul unor ministere, cat si cetateni straini, angajati ai unor banci internationale.

Primarul Neculai Ontanu a lovit un Jaguar

Primarul Neculai Ontanu a lovit un Jaguar - Edilul sectorului 2 al Capitalei, Neculai Ontanu, a fost implicat, in noaptea de luni spre marti, intr-un accident rutier usor, provocat de faptul ca nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers a autoturismului pe care il conducea.

Sfaturile vanzatoarei de la parfumerie

Sfaturile vanzatoarei de la parfumerie - Parfumul de seara are un miros mai tare, mai aromat, iar cel de zi unul mai simplu, mai usor si mai slab,

Sufocati de nesimtire

Sufocati de nesimtire - Norocul nostru este ca, printre criteriile de admitere in UE, nu exista si criteriul "nesimtire", un capitol la care, din pacate, stam teribil de prost.
Emite conţinut