Banci

Banci in Romania

Piata romaneasca a cardurilor de credit se dubleaza in 2006

Numarul cartilor de credit de pe piata romaneasca va creste cu 130% in 2006, semn al imbunatatirii situatiei economice si familiarizarii crescute a consumatorilor romani cu cartile de credit. Studiul a fost publicat recent de Lafferty Group, o companie din Marea Britanie specializata in cercetare si consultanta, si preluat de Rompres.

Chiar si asa, piata romaneasca a creditelor de consum este relativ subdezvoltata in raport cu standardele europene. Anul trecut, in Romania piata creditelor de consum (inclusiv ipotecile) a fost responsabila pentru doar 11% din veniturile aflate la dispozitia persoanelor, comparativ cu 68% in Germania si 35% in Ungaria. In plus, cartile de credit au reprezentat sub 10% din totalul cardurilor de plata in 2005, urmand a creste la peste 21% in 2007.

Harta Bancomate - Pos-uri ale BRD

Lista oraselor disponibile o prezentam mai jos:

alba iulia
alexandria

Bancomate si POS-uri ale Bancii Bancpost - Bucuresti


Bancpost dispune de o largă reţea teritorială de automate bancare. În prezent, numărul de ATM-uri este de 540, iar numărul de POS-uri este de 3955, din care 3715 se află la comercianţi.

Bancomate si POS-uri ale Bancii HVB-Tiriac - Bucuresti

De asemenea, acum puteti utiliza si reteaua de bancomate a UniCredit Romania, beneficiind de aceleasi comisioane la retragerile de numerar cu acelea percepute in reteaua noastra.

Bancomate - Pos-uri ale Bancii Transilvania - Bucuresti

Echipa Bancii Transilvania este formata din peste 4.200 de angajati care impartasesc cultura organizationala si valorile BT, eforturile lor fiind canalizate in jurul aceluiasi obiectiv: calitatea muncii lor, pentru multumirea clientilor.

Retea ATM si POS ale Romexterra Bank

Bancomate ale ROMEXTERRA BANK ROMEXTERRA BANK S.A. (Banca de Credit si Dezvoltare ROMEXTERRA S.A.) a fost înfiinţată în anul 1993 din iniţiativa a 1068 fondatori, persoane fizice, salariaţi în industria gazului metan, cu sprijinul efectiv al conducerii Societăţii Naţionale a Gazului Metan - ROMGAZ - S.A. Banca a devenit operaţională începând cu luna martie 1994 când a fost autorizată definitiv de către Banca Naţională a României.

Emite conţinut