Cultural

Articole care au legatura cu domeniul Cultural

Declaratii de Dragoste prin SMS

O doamna adevarata este una care poate fac e ca un barbat sa se comporte ca un gentleman. O asemenea persoana esti tu pentru mine.

Noile Declaratii de Dragoste

"Ma tem ca, daca m-ai iubi, mi-ar exploda tamplele de atata fericire.

Citate despre viata

Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit

Plugusor dedicat cu prilejul intrarii ROMANIEI in UE la 1 ianuarie 2007

Aho, aho, copii şi fraţi,
De pe unde vă aflaţi,
Din oraşe, de la sate

Şi din ţări îndepărtate -
Migratori trudind „afară"
Pentr-o pâine mai uşoară,
Mai uşoară şi mai bună
Cu aromă de... căpşună
Unde dorul vă apasă
De cei dragi rămaşi acasă,

Zilele filmului italian

 Ediţia din acest a Zilelor filmului italian la Bucureşti, organizată de Fundaţia Itaro Arte şi Institutul Italian de Cultură "Vito Grasso", se desfăşoară în perioada 23-30 noiembrie, la Sala Elvira Popescu. Tema ediţiei este "Pier Paolo Pasolini şi noile generaţii".

Palatul Parlamentului sau Casa Poporului

Palatul Parlamentului (cunoscut sub numele de Casa Poporului înainte de revoluţie) din Bucureşti, România este considerat a fi a doua cea mai întinsă clădire adinistrativă din lume (după Pentagon), măsurând 270 m pe 240 m, 86 m înălţime, şi 92 m sub pământ. Are 12 nivele la suprafaţă şi alte 8 subterane.

Comunitati minoritare in Bucuresti

Comunităţi minoritare in Bucuresti


Comunitatea evreiască

MARKETING360

    Pe 9 mai, va avea loc la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti prima editie a evenimentului MARKETING360, un eveniment dedicat disciplinelor marketingului si comunicari, ce se adreseaza profesionistilor din companii dinamice, agentii de advertising si PR.

Limba romana „care este“

De la Vanghelie si Becali, la vip-uri si prezentatori tv, greselile de limba cistiga teren unde nu te-astepti si fac victime la ore de virf. Unii dintre noi le dezaproba, pe cind altii nici nu le aud. Greselile de exprimare ne urmaresc de la magazinul din colt pina la mall, de la buletinul de stiri pina la talk-show-urile cu politicieni. Printre putinii feriti de contaminare, oamenii de cultura aleg sa intre in conflict cu cele mai populare si enervante dintre ele. Sau le observa, dar considera intelept sa dea din umeri si sa treaca mai departe.

Emite conţinut