Modeling

Modeling, Agentii de modele, ...

Atestatul de impresar artistic

Comisia pentru atestare si avizare in domeniul impresariatului artistic, in conformitate cu
prevederile.................................................. atesta ca domnul/doamna.................................... Nascut/nascuta in anul................., luna..............., ziua...................., in localitatea...................., judetul......................, care se legitimeaza cu buletinul/cartea de identitate seria..........nr........... codul numeric personal...................., eliberat/eliberata de....................... la data de........................., a obtinut calitatea de impresar artistic, dobandind toate drepturile si fiind tinut de toate obligatiile decurgand din aceasta calitate.

Avizul de impresariat artistic

Comisia pentru atestare si avizare in domeniul impresariatului artistic, in conformitate cu dispozitiile...............................avizeaza persoana juridica..................., cu sediul in judetul.................., localitatea..........................str.......................nr.............., nr. De inregistrare in registrul comertului.......................,codul fiscal.....................,contul bancar........................, sa desfasoare activitati in domeniul impresariatului artistic/organizarii de spectacole

Tarifele pentru inscriere in vederea examinarii

A.PERSOANA FIZICA: 5.000.000 LEI
B. PERSOANA JURIDICA: 5.000.000 LEI

Se plateste la Trezoreria la care sunt arondati, in contul Bugetului de Stat
CONT NR. 20.17.01.03 "Ta

Bibliografie de examen

a. Hotararea Guvernului 751/2002 privind infiintarea Comisiei pentru atestare si avizare in domeniul impresariatului artistic si pentru aprobarea normelor metodologice de atestare a impresarilor artistici si de avizare pentru derularea activitatii de impresariat artistic

Norme metodologice privind atestarea si avizarea in domeniul impresariatului artistic

NORME METODOLOGICE - De atestare a impresarilor artistici si de avizare pentru derularea activitatii de impresariat artistic

Art.1 Prin impresar artistic se intelege persoana fizica sau juridica care, in baza unei intelegeri scrise cu un artist, interpret sau executant, actioneaza in numele si pe seama acestuia pentru identificarea posibilitatilor de executie ori interpretare a unor opere literare sau artistice.

Hotararea Guvernului Romaniei privind reglementarea activitatii de impresariat artistic

HOTARAREA GUVERNULUI ROMANIEI - MONITORUL OFICIAL, PARTEA I NR.538/23.VII 2002
HOTARARE privind infiintarea Comisiei de atestare si avizare in domeniul impresariatului artistic si pentru aprobarea Normelor metodologice de atestare a impresarilor artistici si de avizare pentru derularea activitatii de impresariat artistic.

Cine e Cine? in lumea modeling-ului

- Armani,Giorgio. Designer italian care,prin creatiile sale vestimentare, a intrat in randul celor cativa creatori de moda raspunzatori de lookul epocii noastre,atat masculin,cat si feminin.In acelasi timp, el a reusit sa construiasca un imperiu la scara mondiala,care include marci precum Emporio Armani si A/X.

Fisa de Casting

Nume: ........... Prenume: ...........
Domiciliu :...................
Telefon fix .......... mobil..........
Email:...............
Data nasterii:..............
Inaltime........... Greutate ...........

Glosar de Termeni in Modeling

- AMA. Association of Model Agents-Asociatia agentiilor de modele,cu sediul la Londra.

- Anuar . Album promotional in care sunt prezentate toate modelele unei agentii si care este trimis de aceasta tuturor clientilor si potentialilor clienti.

Hostess

Hostess-a este persoana care primeste oaspetii la evenimente speciale:expozitii,conferinte de presa,lansari,party-uri,etc.


Profilul acesteia este asemanator cu cel al promoter-ei,iar regulile ce trebuie respectate,sunt aceleasi,cu cateva precizari:

Emite conţinut