Cel mai curat Sector

...iar cel mai mizerabil

...iar cel mai mizerabil sector e evident sectorul 5. Sunt doua lumi diferinte imbinate in acest sector, zona cotroceniului- contrastand cu zona zetari unde vara pe terenul viran situat vis a vis de cimitirul Prgresul, zac hoituri de animale, reziduuri si fecale, gunoaie si balti mirosind a putrefactie. La cativa kilometri troneaza casa poporului vizibila de pe acest teren infect. AR trebui ca aceasta zona sa se numeasca sectorul 6 pentru ca e in administrarea nimanui. La fel si micul spatiu verde situat in statia 220 Baciului unde in final a fost daramat topoganul antic si ruginit in forma de elefant. Ramane de vazut peste cate decenii va fi luat de acolo.

Am vrut sa scriu ca aceste

Am vrut sa scriu ca aceste zone mizerabile ar trebui sa se numeasca sectorul zro sau 7, a fost o eroare faptul ca am scris sectorul 6. Iar mizeria de care vorbeam e in permanenta nu numai vara, insa vara tabloul este coplet pentru ca se simte si mirosul puternic.

In primul rand cred ca nu se

In primul rand cred ca nu se poate vorbi de vreun cartier curat in Bucuresti!!! Din pacate capitala noastra draga arata JALNIC! Si asta, bineinteles, ca din cauza noastra; pentru ca nu suntem in stare sa pastram curatenia, nu avem bunul simt sa aruncam gunoaiele la cosuri. Este adevarat si faptul ca sunt locuri unde SA VREI sa gasesti un cos de gunoi, NU-L gasesti, dar aici de vina suntem tot noi (sau ma rog, cei care sunt pusi pe furat si distrus). Din nefericire locuiesc in cartierul Rahova si credeti-ma ca imi este efectiv SCARBA sa merg la cumparaturi in piata si asta tot din cauza mizeriei si a nesimtirii unora dintre concetatenii nostri!!! Si ne mai mandrim ca am intrat in Europa!!! Pai sa-mi fie cu iertare dar NU MERITAM nici cat negru sub unghie sa intram in UE la cat suntem de neglijenti cu noi insine si la cat de necivilizati suntem! Asadar, in concluzie, Bucurestiul este un oras FOARTE MURADAR, iar daca noi nu reusim sa facem ceva in privinta asta ... sincer, nu stiu unde se va ajunge!

Aveti dreptate, doar ca

Aveti dreptate, doar ca exista niste legi care nu sunt aplicate. Cum ar fi daca un politist comunitar ar amenda cam 10 pers. pe zi pentru "aruncatul" gunoaielor pe strada. Aaaaa, nu e cos, BAGA VERE IN BUZUNARE SAU PUNGA gunoiul si il arunci acasa. Eu asa fac.

cred ca cel mai curat sector

cred ca cel mai curat sector din Bucuresti e sectorul 6, si anume cartierul Brancusi

eu cred ca cotroceniul e cel

eu cred ca cotroceniul e cel mai curat cartier - asta asa dupa o mica plimbare pe acolo. sa incerci necunoscutule si varianta mea ... ai sa vezi ca am dreptate

era vorba de sectoare baieti

era vorba de sectoare baieti nu de cartiere - poate se face un sondaj si cu cartierele si atunci va puteti certa :) pe cartiere. Pana atunci cel mai curat sector e 3-ul